Szukam znajomych
Szukam znajomych
Jak widać w tytule. Jestem samotnym człowiekiem i szukam znajomych bo już mam dość siedzenia całymi dniami sam. Nie, nie kwarantanna daje się w znaki. Jestem piwniczakiem totalny który przez całe życie siedzi w swoim pokoju. ✪ SmogeN#1920 mój discord, ewentualnie jak nie masz discorda to napisz do mnie na forum czy coś. Na szybko o mnie: Mam mózg, nie jestem emocjonalnym rurkowcem, interesuje się ogółem nauką, ale najbardziej kocham fizykę i astronomię. W wolnym czasie gram w gry i robię jakieś rzeczy na komputerze jak typowy piwniczak. Pomyślałem że forum to dobre miejsce żeby znaleźć jakichś znajomych więc no. Gdyby komuś zależało żeby się spotkać to mieszkam w Nysie, a nie długo w Częstochowie więc ten... Zapraszam.
-
- Kontakt:
-
szukam APOGEUM,pamiętam,że w 83 lub 84 zaszokowali mnie swoją muzą chociaż bliżej było mi do innej he he
chciałbym skonfrontowac czy to były moje halucynacje czy coś innego
chciałbym skonfrontowac czy to były moje halucynacje czy coś innego
Re: Szukam znajomych
Możesz napisać do mnie na priv jeśli chcesz, również szukam znajomych, którzy pasjonują się fizyką i pokrewnymi naukami ścisłymi (matematyka, informatyka, astronomia, chemia, inżynieria)SmogeN pisze: ↑01 maja 2020, 18:48 Jak widać w tytule. Jestem samotnym człowiekiem i szukam znajomych bo już mam dość siedzenia całymi dniami sam. Nie, nie kwarantanna daje się w znaki. Jestem piwniczakiem totalny który przez całe życie siedzi w swoim pokoju. ✪ SmogeN#1920 mój discord, ewentualnie jak nie masz discorda to napisz do mnie na forum czy coś. Na szybko o mnie: Mam mózg, nie jestem emocjonalnym rurkowcem, interesuje się ogółem nauką, ale najbardziej kocham fizykę i astronomię. W wolnym czasie gram w gry i robię jakieś rzeczy na komputerze jak typowy piwniczak. Pomyślałem że forum to dobre miejsce żeby znaleźć jakichś znajomych więc no. Gdyby komuś zależało żeby się spotkać to mieszkam w Nysie, a nie długo w Częstochowie więc ten... Zapraszam.